Invadim Port Aventura!

Com a punt final d’un curs atípic, divendres 2 de juliol, sis autocars plens d’alumnes i personal de l’Institut van arribar al popular parc d’atraccions veí de Tarragona. Des de la inauguració, el 1995, ho fem cada any.

Sempre esquivant la pandèmia, els gairebé 350, entre nois i noies, i acompanyants, van poder gaudir d’unes magnífiques instal·lacions, amb algunes limitacions, i amb un horari reduït. Al final del dia, la sensació de satisfacció només es veia superada per la de fatiga.

Lamentablement, un noi va haver de marxar ben d’hora per positiu de CoVid. Però la notícia que ens va alarmar, va ser l’infart de la professora Pilar Agustín, just en el moment d’agafar l’autocar per tornar a casa. La ràpida actuació del xofer de l’empresa Sagalés, i la imprescindible col·laboració d’un vigilant de l’aparcament, van facilitar l’atenció mèdica, i que la gravetat no anés a més. Va ser ingressada a un hospital de Tarragona, on va ser intervinguda, i ara està a l’Hospital Moisès Broggi, recuperant-se lentament. Per evitar males interpretacions, cal dir que no havia pujat a cap atracció, a diferència d’altres professors acompanyants. Tots li desitgem el millor.