Excursió a l’Espai Xocolata Simón Coll i al Centre d’Interpretació del Cava

El dilluns 12 de febrer, els alumnes de l’aula d’acollida i USEE vàrem anar d’excursió a l’Espai Xocolata Simón Coll i al Centre d’Interpretació del Cava per treballar aspectes sobre la xocolata, ja que aquest segon trimestre estem realitzant un projecte sobre aquest tema. Aquí teniu les seves opinions!


Vam visitar l’espai de la xocolata Simon Coll a Sant Sadurní d’Anoia. Vam anar amb el tren fins a Sant Sadurní. va estar núvol i al final va ploure aigua neu. El més interessant va ser quan vam veure les màquines de fer xocolata perquè feien formes de fulles i després l ‘embolicaven en caixes. El que més em va agradar va ser provar la xocolata negra, amb llet i xocolata blanca .La més bona era la xocolata blanca! Em va agradar tot, fins i tot que ens van deixar comprar la xocolata. 

Text d’Iván Peláez 2n ESO A

Vam anar al museu de la xocolata i al centre d’interpretació del cava. Vam agafar la Renfe fins a Sant Sadurní de Noia. Va fer una mica de fred i va ploure al final del dia. El que em va semblar més interessant era com es fabricava la xocolata. El que més em va agradar va ser provar el suc de raïm, el most, i veure la figura de la fil·loxera i els personatges per exemple els 7 savis. Em va agradar tot!   

Text de Fátima Ouabi 2n ESO B

En la fabrica de xocolata vam veure un vídeo de com es feia la xocolata a partir de les fruites del cacau, i al centre d’interpretació del cava ens van explicar com es feia el cava i l’orígen de la festa de la fil·loxera. El que em va semblar més interessant va ser el procés de fabricació de la xocolata i el procés de producció del cava. El que mes em va agradar va ser tastar els diferents tipus de xocolata i tastar el most. M’hauria agradat poder menjar mes xocolata i poder vistar tota la fabrica de xocolata.

Text d’Iván Martínez 4t ESO C

El que em va semblar mes interesant era com es feia la xocolata. El que m’agrada més és provar la xocolata amb llet, la negra, i la blanca en forma de fulla. I també vam anar a la tenda de xocolata per comprar-me coses: un paraigües de xocolata. Tot em va agradar. Després de la fàbrica de xocolata vam anar al centre d’interpretació del Cava: va ser molt divertit. Ens vam fer una foto amb la fil·loxera l’insecte més gran i groc.

Text de Silvia Berdún 4t ESO C

 Míriam Carreras Moragrega