Visita professional al CCIB i Hotel Princess Barcelona

El passat dijous dia 14 de desembre els alumnes de 1r de Direcció de Cuina van anar a visitar les instal·lacions del CCIB així com les de l’hotel Princess Barcelona. La visita complementa el contingut teòric del Mòdul 2.

Al CCIB, ens va rebre María Bertó, Directora de F&B del CCIB. Per una banda, ens van ensenyar els protocols d’APPCC, l’organització així com els diferents departaments que integren  la cuina.  El CCIB, pot donar servei  de dinar o sopar fins a 5000 persones i ha sigut el Càtering amb major facturació de tota Espanya, prop d’11 milions d’euros.

A l’Hotel Princess, ens va rebre Ester Armijo, directora de RRHH, on els hi va explicar com s’organitza la feina en un hotel de Congressos, els horaris, la plantilla, l’organigrama i la planificació anual. Posteriorment, a la cuina, el Xef ens va fer un tour per les instal·lacions que integren el departament, els diferents punts de venta així com les possibilitats de fer FCTs amb ells dintre de la part administrativa d’un hotel de 4 estrelles.