Sortida al CAIXAFÒRUM

 

El passat divendres 4 de desembre, els alumnes de PFI Auxiliar d’Hoteleria: Cuina i Serveis de Restauració vam anar al CaixaFòrum per participar al cicle Cinema i Debat. Dins aquest cicle es projectava la pel·lícula “La Ola”

La pel·lícula tractava el tema de les autocràcies i ens demostra com de fàcil i ràpid que es pot fer que un conjunt de persones segueixi a una persona, o líder, per formar un grup amb un determinat objectiu.

L’activitat que vam fer al CaixaFòrum va estar molt bé, perquè a més a més de veure una pel·lícula que anava sobre un tema important per a tots, com es el tema de la dictadura, també vam fer un debat en acabar la pel·lícula sobre allò que ocorre en ella.

El debat el vam fer amb les altres escoles assistents i amb un antropòleg, professor de la Universitat de Lleida. Vam parlar sobre el que passa a la pel·lícula, de com es forma un grup, de com la gent es veia d’una manera superior per estar dins d’aquest grup i, finalment, vam donar les nostres opinions.

Estarlin David Meléndez

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>