PFI Aux. hoteleria: Anem al teatre

El passat 16 de desembre els alumnes del PFI-PTT Auxiliar d’hoteleria: cuina i serveis de restauració, vam anar al teatre Victòria a veure l’obra “Mar i Cel” d’Àngel Guimerà.

Es tracta d’una obra musical representada per la Companyia Dagoll Dagom que va ser estrenada, per primera vegada, l’any 1987.

La història se situa el segle XVII quan es va produir l’expulsió dels moriscos d’Espanya. Recrea el darrer abordatge d’un vaixell pirata morisc a una nau cristiana, fent presoners al Virrei de València i a la seva família.

L’obra és la historia d’amor entre dos joves de diferents religions: el capità de la nau morisca, en Saïd i la filla del Virrei, cristiana.

El que més ens ha sorprès per la seva espectacularitat, ha estat l’escenografia: hem pogut veure dalt l’escenari un gran vaixell mòbil, projeccions que es feien per completar allò que es volia escenificar, i hem pogut sentir la música en directe amb cançons realment boniques.

Anar al teatre ha estat una sortida molt interessant i haver-ho fet tot just abans de les vacances de Nadal, encara més!

MariCel2014-560

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>