Final de la 11ª edició “Maestro del Espresso Junior”

Daniel Vega, alumne de Direcció de Serveis de Restauració, 4art entre més de 80 participants d’Espanya i Portugal

El dia 24 d’abril de 2014, en Daniel Vega Caro va participar en la Final del concurs de Baristes Maestro del Espresso Junior de Cafés Illy al Hotel Le Meridien de Barcelona. En aquest fase, es va convocar als 24 millors alumnes d’Espanya i Portugal.

El jurat que contava amb Massimo Saggese, Director General de Illy Caffè d’Espanya i Portugal, i Sergio Margaria, president de la Spaziale S.A., devia de valorar el punt del molinet, la dosi de cafè per la extracció en el seu temps determinat per a aconseguir el volum necessari per a un espresso perfecte, dos espressos, i dos capuccinos on es realitzés una crema perfecta.

L’alumne Daniel Vega va realitzar una actuació perfecta en la primera final de 24 participants i va passar a la final a 4. On ja va quedar en la quarta posició, després de Tatiana Gomes, de la Escola d’Hosteleria de Coimbra (Portugal), de Eric Brian Silberhorn de la Escola de Turisme Juníper Serra de Mallorca i de Sergio Luís Montero de la Escola IES Zanzomas de Lanzarote.

 

Vídeo dels quatre últims finalistes:

https://www.youtube.com/watch?v=tQ5IdkFi6R8

Fotos de la final:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152318185857976.1073741866.93846062975&type=3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>