Concurs Arrossos Montsià

 

El passat divendres 4 d’abril del 2014, es va realitzar a les instal•lacions del INS EHTB, el primer concurs d’arrossos Montsià de Catalunya.

L’objectiu d’aquest nou concurs, a nivell de Catalunya, és el de donar a conèixer un producte originari del nostre país i d’una grandíssima qualitat als alumnes dels centres amb qui Arrossos Montsià col•labora (Escoles d’Hoteleria de Barcelona, Girona, Cambrils i Lleida).

En aquesta primera edició, varen participar 8 alumnes, dos de cadascun dels esmentats centres, que havien passat les fases classificatòries als seus respectius centres.

Cadascú d’ells, va ser premiat amb 100 euros per la seva participació, i els dos guanyadors, van rebre:

2.000 euros en concepte de beca d’estudis per al millor plat tradicional.

Per l’alumne de l’escola d’hoteleria de Girona, Judith Valle

2.000 euros en concepte de beca d’estudis per a la millor nova visió de recepta original.

Per l’alumne de l’escola de Barcelona, Adrian Sanz

Felicitem a tots els participants i esperem poder seguir participant en aquest concurs durant molts anys, i seguir la col•laboració formativa que des de el centre tenim amb arrossos Montsià.

 

img1Arròs a la cassola amb all negre, escuma de capuccino i esferes de safrà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>