Xerrada de protocol empresarial

 Conferència protocol empresarial 17 de febrer 2015

foto protocol

La breu conferència sobre protocol empresarial i com s’ha d’actuar desenvolupada per la professionals Sra. Jacqueline Ruíz directora general de Manatis i membre de la junta de govern dels professionals de protocol ACPRI, va tenir un resultat gratificant a l’INS. EHTB, on es va destacar com el protocol empresarial ajuda a facilitar les relacions entre les persones.

Principalment es va parlar que, actualment, qui marca la diferència entre l’èxit i el fracàs és el saber fer i el saber estar; és molt important aprendre les eines que ens ajuden a saber com comportar-se a nivell personal, social, com a l’empresarial.

En un esdeveniment, si tenim present com s’organitza i com comportar-nos, tan sols ens quedarà conèixer la finalitat d’aquest, és a dir, els objectius que volem aconseguir i la seva raó de ser que, al cap i a la fi, és l’essència de la creació d’un esdeveniment.

Malauradament, el poc temps va deixar temes per parlar, però, desinteressadament, la Sra. Jacqueline Ruíz es va oferir a mantenir altres conferències si fossin necessàries.

No obstant, per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb ella a través del correu comunicacion@manatis.es o a la seva web www.manatis.es

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>