Alumnes de 2on de Grau Mitjà de Serveis de Restauració
El passat dilluns 28 de novembre, els alumnes de 2n de Grau Mitjà de Serveis en Restauració i 1r de Grau Superior en Direcció de Restauració, varem assistir a una xerrada dirigida per Germán Alvarez, qui ens va apropar a les característiques i manera d’elaboració dels Whiskies.
Escocès, irlandès, espanyol i com no, el whisky americà, tots parteixen dels cereals, però cadascun d’ells en tria un o varis per elaborar el whisky segons les seves normes, costums, tradició i característiques de cada regió, que els diferencia i identifica dels altres.
Ens va parlar de la importància de l’envelliment; tipus de fusta, temps mínim, climatologia i com afecten aquests i altres factors en la qualitat final del destil•lat.
Després de l’explicació varem passar al tast. Tots tenien qualitats úniques a destacar però el que més ens va impressionar, van ser les diferències que notàvem abans i després de maridar-los amb aliments com la xocolata, el formatge o el pernil.
Va ser una xerrada molt interessant per a nosaltres, per aprendre una mica més sobre el whisky, i respondre tots els dubtes que van anar sorgint.