Llibre Tortugues – Abril / Maig

Benvolgudes famílies,

El mes d’Abril i Maig, el Rayan, el Victor, el Marc, el Firas, l’Eloy i el Bruno han explicat a la resta de companys/es les seves anècdotes i vivències durant un cap de setmana. 

El Rayan explica que li agrada molt anar el parc, jugar amb l’Ahmed i amb el seu gatet. Ens ensenya el forn de pa de la seva tieta i l’equipació de futbol. 

El Victor, ha anat a un parc molt divertit de Vilassar on hi havia un llac molt bonic, a la tarda jugar a jocs a casa. El diumenge va anar el circ i s’ho va passar molt bé. 

El Marc celebrar el Sant Jordi el parc dels pirates i passejar per la platja. El diumenge pren el sol, ballar, pintar amb aquarel·les i jugar a jocs de taula. 

El Firas ens explica que ha anat el parc amb la mare i s’ho ha passat molt bé. Ens ensenya el seu dinosaure preferit, li encanta jugar a dinosaures. 

L’Eloy ens explica que li agrada llegir contes, anar amb patinet i jugar amb Playmobil. Ha anat a sopar amb la Júlia i diumenge a Barcelona, a les Galeries Maldà i el Museu de Picasso. 

El Bruno li agrada anar a la piscina, els dinosaures i jugar amb els seus amics el parc. Diumenge va anar a la muntanya de Sant Mateu i va fer tallers amb els seus pares i va jugar amb l’Hugo.

Amb aquests nens acabem el llibre del cap de setmana de les Tortugues. Ens ho hem passat molt bé escoltant a tots els nens i nenes explicar les seves anècdotes. 

Gràcies a totes les famílies per la seva participació i dedicació.