LLIBRE DELS DINOSAURES

 

Benvolgudes famílies,

El mes de desembre i gener, l’Alan, l’Àngela, en Marc E, l’Erik, en Jacob i l’Àlex han explicat a la resta de companys/es les seves vivències i anècdotes del cap de setmana!

L’Alan ha aprofitat el cap de setmana per fer el pessebre i decorar l’arbre de Nadal amb el seu germà Dan. També han aprofitat per jugar al fútbol i construir legos!

L’Àngela, ens ha dit que ho ha passat molt bé passejant per Premià gaudint de les llums de Nadal i que ha guarnit l’arbre de nadal de casa seva.

En Marc E. ens ha explicat que els divendres acostumen a fer pizza perquè els hi agrada gaudir del programa pasapalabra!

L’Erik ens ha dit que amb la seva mare fa moltes manualitats i li agrada molt el menjar que li prepara la seva iaia.

En Jacob diu que s’ho passa molt bé jugant al parc, que li agrada molt ajudar  a la mama a fer un pastís i que han celebrat l’aniversari del seu avi.

L’Àlex ha anat a veure cavalls i rucs a la muntanya. També ha anat amb patinet i bicicleta pel port de Premià i ha fet una pizza boníssima amb molt ingredients.

Quins caps de setmana més ben aprofitats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>