RoboCat – Classificats a la final de Girona

L’equip de l’extraescolar de robòtica del Cumella, participarà el dia 28 de maig a la final del Campionat RoboCat , primer campionat de robòtica lliure de Catalunya, que es farà a Girona.

El dissabte 16 d’abril es va celebrar a les instal·lacions de l’Aplegador a la Roca Umbert de Granollers, la segona fase territorial, on hi van participar més de 10 equips i es van classificar els 4 primers. Felicitem al Pau Muntada, Arnau Ballester i al Brandon Arandia, per aquest repte i els animem perquè a Girona sigui tot un èxit.

La RoboCAT és una competició de robòtica alternativa a les actuals, ja que no entèn de marques, és completament oberta, podent participar-hi tant amb LEGO Mindstorms com amb Arduino, per exemple, i complint sempre la condició de baix cost per tal de poder ser accessible per a tothom. La competició consisteix en dos reptes diferents, el robot explorador i el robot dansaire, en què cadascuna d’elles està formada per tres categories per edats.

El dia 28 de maig, després de la final, es presentaran els reptes per a l’any vinent. Esperem participar-hi i que la família RoboCat segueixi creixent.