Video Introductions

En el marc del projecte Escola en residència que enguany fem amb el CCCB, l’alumnat de primer de batxillerat ha fet uns vídeos per tal que els coneguem millor. Cadascú ens parla de la seva història, les seves aficions i els seus desitjos.
Si els seguiu… Llegeix més»

Històries del Raval

Recordeu els nostres guanyadors de l’edició passada de “Històries del Raval”, Amal, Ana, Arden, Mouna, Raisa, Yeremi, Marium, Ariadna, Jero, Romi, Akisha, Younes i Muskan? Avui  han començat  les sessions que culminaran amb la publicació d’un llibre, el segon volum d’Històries del Raval. Si tot va… Llegeix més»

Textos i imatges amb ànima

L’alumnat de 4t d’ESO comença el TIL fent memòria del recorregut fet en el projecte “Oficis del Raval”. El resultat de la iniciativa, que ha estat motivada per l’encàrrec de fer una aportació sobre l’experiència viscuda al catàleg de l’exposició de l’artista Teresa Lanceta, veurà… Llegeix més»

Premi de redacció en llengües d’origen

Un motiu més d’alegria!
En Marwan Rami, de 2n de batxillerat, ha guanyat el premi del 17è certamen literari escolar en llengües d’origen, en la categoria “Llengües no comunitàries”, que organitza l’associació Amics de la UNESCO de Barcelona. Podeu llegir el seu treball, titulat Llegeix més»