Viatge a Rialp de 4t ESO

Enguany, i després del parèntesi italià del curs passat, els alumnes de 4t han tornat a Rialp en el seu viatge de final de cicle. 

Els  professors Pepe Pérez, Albert del Pino, Jordi Bernad i David Pagès i la professora Anna Maria Mallol van fer el difícil paper d’acompanyants. Se’n van sortir prou bé i van ser capaços de portar el viatge sense cap incident remarcable fins a l’arribada a Barcelona.

Els alumnes i les alumnes de 4t van poder gaudir de cinc dies d’activitats esportives i de lleure i de quatre nits memorables que es van desenvolupar, com era d’esperar, dins una normalitat més que acceptable; cosa que el professorat acompanyant va agrair enormement. Els nostres nois i  noies van fer senderisme, rafting, van baixar un barranc i van fer activitats diverses a l’Hotel Comtes del Pallars. 

Voldríem agrair des d’aquí, una vegada més, al personal de l’hotel i als monitors el seu tracte exquisit i la seva constant atenció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>