Activitats de tarda (Centre)

A més a més de les activitats organitzades per l’AMPA, el centre n’organitza d’altres de forma totalment gratuïta i coordinades per professorat del propi centre.

Taller de voluntariat

Activitat amb l’objectiu de portar a terme accions de voluntariat: social (amb sortides fora del centre) per adquirir un coneixement real i directe de la realitat del nostre barri i ciutat i en defensa dels drets humans, etc.

FOTOS VOLUN-1
 FOTOS MED-2 Taller de mediació

Aprendre i practicar les tècniques i habilitats que son necessàries a la mediació, i que ajuden a prevenir i resoldre els conflictes que es donen a l’Institut. Els nois i noies que es formen fan de “mediadors entre iguals”, dins de l’Equip de Mediadors de l’Espriu.

Grup vocal del centre

Activitat de tècnica vocal i cant a vàries veus o bé, amb una veu solista i cors; principalment en anglès. Hi ha diferents actuacions durant el curs: a una residència de malalts d’Alzheimer, a La Farinera i a la Festa de Batxillerat.

 FOTOS CORAL-2
 zonaesportiva Projecte Esport a l’escola. Associació esportiva escolar

Participació de l’alumnat d’ESO i Batxillerat en una lliga de futbol sala, amb tres partits cada jornada amb equips formats per nois i noies i grups amb un mínim de 6 jugadors/es. En base a la composició dels equips es fan lligues per nivells o es distribueixen els participants per tal d’equilibrar els grups.