Eleccions al Consell Escolar

Us convidem a participar a les Eleccions al Consell Escolar 2018!!

El dia 5 d’aquest mes de novembre s’ha iniciat el procediment per a les eleccions al consell escolar del nostre institut.

Al taulell del vestíbul de Glòries (davant la consergeria) trobareu penjada la convocatòria i els llistats amb el cens provisional de l’alumnat, el professorat, pares i mares i el PAS (el cens fins al dia 9).

Tingueu en compte les dates següents:

  • Entre el 6 i el 9 de novembre podeu fer reclamacions si no apareixeu al cens. El dia 19 es publicaran al taulell d’anuncis les resolucions de les reclamacions i el cens definitiu
  • Si voleu formar part del Consell Escolar, podeu presentar candidatures a la mesa corresponent fins al dia 16 de novembre amb l’imprès corresponent.
  • Les candidatures es proclamaran i publicaran el dia 20 de novembre
  • Si voleu ser supervisors heu d’adreçar un escrit amb el model establert als presidents de les meses respectives abans del dia 22 de novembre.
  • El dia 9 a les 11:20 h es farà el sorteig per a formar les meses dels diferents sectors als despatxos de direcció i quedaran constituïdes el dia 14
Nombre de representants que es renoven
Professorat 3
Pares i mares 1
Alumnat 2
PAS 1

Dia i hora de les votacions

Sector Dia Hora Lloc
Professorat 28.11.2018 16:00 Auditori
Pares i mares 28.11.2018 a partir 17:30 Vestíbul Glòries
Alumnat 27.11.2018 a partir  8:00 Vestíbuls
PAS 28.11.2018 9:00 Despatx Adm.

Colònies 1r ESO

Dijous i divendres passats, dies 8 i 9 de novembre, els alumnes de 1r ESO van anar de colònies a la casa Mas Badó de Sant Quirze Safaja. Van ser dos dies de convivència i relacions personals on es van realitzar diferents activitats de cohesió i participació, com per exemple tir amb arc, carreres de sacs, descoberta i orientació, “escape room” entre d’altres. La participació en les diferents activitats i el comportament i actitud dels alumnes va ser excel·lent en tot moment, i com era d’esperar la nit es va convertir en el moment “àlgid”.

Els tutors volem agrair a totes les famílies la seva confiança.

Gràcies 1r ESO. Inoblidable!

FROM BUBBLE

El passat dimarts 23 d’octubre, un grup de 10 voluntàries de tercer d’Eso van participar en el projecte From Bubble, una iniciativa de l’artista Daniel Bagnon que preten, mitjançant l’art, conscienciar i sensibilitzar sobre la malaltia de l’Alzheimer. Les nostres voluntàries van realitzat l’enganxada de… Llegeix més»

Revista XQ

La ‘Revista per què?’ és una iniciativa de la Fundació Periodisme Plural amb voluntat de servei a la comunitat educativa, amb l’objectiu d’oferir les claus i el per què de les noticies. Està pensada per ser un instrument pedagògic pels mestres. Tant en el… Llegeix més»