Posem llum al teatre

En el marc de la coordinació que aquest curs hem encetat entre el Servei educatiu del TNC i l’institut Salvador Espriu, els alumnes de l’àmbit tecnològic de 4B han fet el taller “Llums a escena”, subvencionat per l’institut i pel mateix teatre. Durant aquesta activitat, d’una hora i mitja, els alumnes han après tècniques i recursos per il·luminar una obra teatral i han gaudit mostrant-ho després als altres companys del grup. Els hem acompanyat el professor de tecnologia, el Francesc Lasheras i la tutora del grup.

 

Torneig volei platja

El passat dimecres 26 de maig, els  alumnes de 4tB s’han enfrontat en una competició de voleibol a la platja a la Mar Bella.  El minitorneig 3×3 ha estat organitzat partint de 2 grups de 3 equips cadascun, on han jugat tots contra tots. A continuació, una semifinal del 1r equip contra el 2n de cada grup i, per acabar, la final, que ha enfrontat l’equip  format per Marc Lara, Mohamed Chaabani i Aleix de José, contra  Sara Gallardo, Marc Sanz i Joel Blanco. S’han imposat els primers, tot i que  amb un resultat molt ajustat de 25 a 22.

Ha estat un matí genial! Per cert, l’aigua una mica fresqueta.

Acte cloenda del programa “ODS amb ulls d’infant”

L’alumnat de 2A d’ESO Pablo Latorre, Lucía Briones, Pau López i Biel Reynés, van ser convidats a l’acte de cloenda del programa “De la convenció als ODS amb ulls d’infant” al Museu Blau. El còmic del Pablo i el Biel “L’Idowu i l’Ousmane” van ser seleccionats per representar la convenció en la seva categoria.

L’institut Salvador Espriu, també va rebre un diploma de reconeixement per la seva implicació al programa, i en el que seguirà participant el proper curs, per seguir aportant a l’alumnat una mirada crítica, social, igualitària i sostenible del món actual.

Enllaç al video resum del programa:

 https://youtu.be/GiVXN6sY1tU

Enllaç de l’acte de cloenda:

https://www.youtube.com/watch?v=ogVb2w6Eb-E

Mesurant alçades inaccessibles

L’alumnat de 3r d’ESO ha sortit al carrer per mesurar l’alçada d’objectes amb l’ajuda d’un mirallet i una cinta mètrica. Amb aquests instruments i els coneixements sobre triangles semblants no necessitaven res més!

Informació de les Portes Obertes del Batxillerat

En aquest enllaç podeu visualitzar la informació de la jornada de portes obertes del Batxillerat del nostre centre: Padlet de la Jornada de Portes Obertes (BATXILLERAT).

Les jornades de portes obertes del BATXILLERAT es realitzaren el dimecres 5 de maig a les 18 h de forma telemàtica mitjançant la plataforma Zoom.

Les sol·licituds de la preinscripció seran de l’11 al 17 de maig. Més informació a https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/batxillerat