Llibres de text i llicències digitals curs 2021-2022

ESO

L’AFA ha gestionat que les llicències digitals s’adquireixin a través d’Iddink (codi ESO: 463MR4). Pels diferents nivells, trobareu aquí el llistat de llicències i llibres de text que cal adquirir: Llicencies i llibres text ESO curs 21-22 (el llistat inclou llibres de lectura).

Pels llibres en paper (de text o lectures) es pot escollir per a cadascun comprar-lo “Nou” o de segona mà (“Ecobook”, programa de reutilització de llibres). També podeu optar per no comprar-lo en aquesta web si ja els teniu o preferiu adquirir-lo en un altre lloc. La compra estarà operativa a partir de l’1 de juliol. Si compreu abans del 20 de juliol us beneficiareu de despeses d’enviament gratuïtes (en cas que adquiriu llibres en paper).

BATXILLERAT

Aquí trobareu llistats dels llibres de text i lectures corresponents al curs 2020-2021:
Llibres 1r btx 21-22
Llibres 2n btx 21-22
Podeu adquirir els llibres a través d’Iddink si us feu socis de l’AFA (codi de centre per a batxillerat: 518MR4), i allà escollir per a cadascun si el voleu nou, o en la modalitat d’Ecobook (programa de reutilització de llibres). També podeu triar en cada cas no comprar-lo en aquesta web si ja el teniu o voleu adquirir-lo en un altre lloc.

Si compreu abans del 20 de juliol us beneficiareu de despeses d’enviament gratuïtes. Iddink també és el lloc on totes les famílies poden fer-se sòcies de l’AFA i així gaudir dels avantatges que això comporta.

Guanyadors Premis FI DE CURS 2020-21

Llistat de l’alumnat premiat:

WHY VIOLENCE?

1r PREMI Ivo González 3r ESO A
2n PREMI Nia Kvartskhava 1r ESO B
3r PREMI Noa Torres 2n ESO B

VÍDEO MATEMÀTIC

1r PREMI Nia Kvartskhava 1r ESO B
2n PREMI Laia Benach 1r ESO D
3r PREMI Martí Calvet 1r ESO A          Roger Vila 1r ESO D

FEM MATEMÀTIQUES

PREMIATS Nerea Cámara 1r ESO D Guiomar Carreño 1r ESO D

VIDEOS CIÈNCIES

1r PREMI Nia Kvartskhava 1r ESO B

PORTADA AGENDA

1r PREMI Sandra Mera 2n ESO D
2n PREMI Anna Wu 1r ESO E
3r PREMI Ainara Evangelista 2n ESO C

MEME TECNOLÒGIC

1r PREMI Martí Calvet 1r ESO A
2n PREMI Arancha Alonso 1r ESO A
3r PREMI Maria Vaillès 4t ESO C

PREMIS CANGUR

PREMIATS
  • Nil Lara 1r ESO E
  • David Nieto 2n ESO B, menció especial Cangur
  • Dídac Rodríguez Soriano 3r ESO C
  • Marina Losada Sanchez 4t ESO E

Instagram d’Aloma

Amb els alumnes de 4t de l’ESO hem anat llegint i comentant la lectura d’Aloma de Mercè Rodoreda a l’aula. Una vegada llegida, han hagut de crear un perfil d’instagram com si fossin la mateixa Aloma. Què hauria publicat  la protagonista a cada capítol si hagués disposat d’instagram? Projecte interessant des de la matèria de llengua i literatura catalana.

 

 

Posem llum al teatre

En el marc de la coordinació que aquest curs hem encetat entre el Servei educatiu del TNC i l’institut Salvador Espriu, els alumnes de l’àmbit tecnològic de 4B han fet el taller “Llums a escena”, subvencionat per l’institut i pel mateix teatre. Durant aquesta activitat, d’una hora i mitja, els alumnes han après tècniques i recursos per il·luminar una obra teatral i han gaudit mostrant-ho després als altres companys del grup. Els hem acompanyat el professor de tecnologia, el Francesc Lasheras i la tutora del grup.