Llibres de text i llicències digitals pel curs 2019-2020

ESO

L’AFA ha gestionat que les llicències digitals s’adquireixin a través d’Iddink (codi ESO: 463MR4), per facilitar les famílies un únic lloc de pagament.
Pels diferents nivells, trobareu aquí el llistat de llicències i llibres de text que cal adquirir: Llicències i llibres ESO curs 19_20. Enguany s’han inclòs a Iddink també alguns dels llibres de lectura del curs. Pels llibres en paper (de text o lectures) es pot escollir per a cadascun comprar-lo “Nou” o de segona mà (“Ecobook”, programa de reutilització de llibres) o “No comprar” si ja els teniu o preferiu adquirir-lo en un altre lloc.

La data màxima per a fer i pagar la comanda sense despeses d’enviament (en cas que hi hagi algun llibre en paper) serà el 20 de juliol.

 

BATXILLERAT

Aquí trobareu llistats dels llibres de text i lectures corresponents al curs 2019-2020:
Llibres 1r btx 19_20
Llibres 2n btx 19_20
Podeu adquirir els llibres a través d’Iddink si us feu socis de l’AFA (codi de centre per a batxillerat: 518MR4), i allà escollir per a cadascun si el voleu nou, o en la modalitat d’Ecobook (programa de reutilització de llibres).
També podeu indicar “No comprar” en el que ja tingueu o vulgueu adquirir-lo en un altre lloc.

La data màxima per a fer i pagar la comanda sense despeses d’enviament serà el 20 de juliol.

 

Iddink també és el lloc on totes les famílies poden fer-se sòcies de l’AFA i així gaudir dels avantatges que això comporta.

 

Acte cloenda Bojos per la Bioquímica

Dissabte passat va tenir lloc l’acte de cloenda del programa Bojos per la Bioquímica de la Fundació Catalunya La Pedrera, en el qual enguany han participat les nostres alumnes de 1r de batxillerat Judit Perez, Ingrid Buil i Lucía De Diego. Dona gust tenir unes boges per la ciència com vosaltres, enhorabona per la feina!