Reunions amb les famílies

Benvolgudes famílies,
Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que, un cop iniciat el curs i passats els primers dies, és el moment que tingueu una reunió inicial amb el tutor o tutora dels vostres fills i filles, que us informarà  amb més detall de l’organització i funcionament del curs on es troben.
La col·laboració i l’intercanvi entre les famílies i el centre és fonamental per al bon funcionament del curs. Esperem la vostra assistència.

Les reunions tindran lloc a l’institut, segons el següent calendari:

1r ESO dimecres 16 d’octubre, 17:15h
2n ESO dimecres 2 d’octubre, 17:15h
3r ESO dimecres 16 d’octubre, 18h
4t ESO dimecres 9 d’octubre, 18h
1r i 2n BTX dimecres 9 d’octubre, 17:15h

 

Segon premi de la fundació Víctor Grífols

Ens torna a complaure informar-vos que el Treball de Recerca de la Diana Gallardo i la Mar Trinidad, “El llegat del Dr. Víctor Frankenstein”, ja guardonat amb el 2n Premi Arnau de Vilanova a Treballs de Recerca de Filosofia del Col·legi de doctors i llicenciats en Filosofia de Catalunya, ha tornat a guanyar el segon premi de la fundació Víctor Grífols a treballs de recerca, desenvolupats en l’àmbit de la bioètica durant el curs 2018-2019 en els centres de secundària, públics, privats o concertats de Catalunya. Enhorabona, Diana i Mar!!!!

L’acte formal d’entrega està previst pel proper dia 21 d’octubre a les 19h. a la Casa Convalescència (c/ Sant Antoni M. Claret, 171 – Barcelona).  Les persones del Centre que ens vulguin acompanyar també hi són convidats.

Història de l’Art: una activitat creativa

A la matèria de història de l’art del 2n de batxillerat hem realitzat una activitat creativa per decorar-nos la nostra llibreta de creacions personals del curs. Per trobar inspiració hem visualitzat obres d’estil informalista, expressionista i d’abstracció lírica tot escoltant música d’un clàssic com Miles Davis revisitat per un jove talent, Christian Scott.

Beques i Ajuts

Us recordem que està obert el termini per sol·licitar les beques per a ensenyaments postobligatoris no universitaris convocades pel Ministeri d’Educació i Formació Professional per a estudiants que el curs 2019-20 cursen ensenyaments postobligatoris. El termini de presentació de les sol·licituds és de l’1 d’agost a… Llegeix més»