Programa TEI

Com cada curs, hem iniciat el “PROGRAMA TEI” que consisteix en el fet que els alumnes de 3r d’ESO fan de tutors emocionals i de convivència dels alumnes de 1r d’ESO que acaben d’arribar al centre.

 Durant varies setmanes l’alumnat de 3r ha rebut formació sobre l’assetjament escolar, com prevenir-ho i com ajudar als seus fillols/es si ho necessiten. I finalment, la setmana passada va tenir lloc el nomenament oficial dels nostres alumnes de 3r com a tutors TEI i col·laboradors TEI.  Ens fa molta il·lusió i estem segurs que ho fareu molt bé!

El Programa TEI té caràcter institucional, tota la comunitat educativa hi està implicada, i a més, és una estratègia preventiva contra l’assetjament escolar. Es basa en la tutorització emocional entre iguals on el respecte, l’empatia i el compromís són els pilars bàsics del seu desenvolupament.

Projecte TEI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>