Llibres de text i llicències digitals pel curs 2019-2020

ESO

L’AFA ha gestionat que les llicències digitals s’adquireixin a través d’Iddink (codi ESO: 463MR4), per facilitar les famílies un únic lloc de pagament.
Pels diferents nivells, trobareu aquí el llistat de llicències i llibres de text que cal adquirir: Llicències i llibres ESO curs 19_20. Enguany s’han inclòs a Iddink també alguns dels llibres de lectura del curs. Pels llibres en paper (de text o lectures) es pot escollir per a cadascun comprar-lo “Nou” o de segona mà (“Ecobook”, programa de reutilització de llibres) o “No comprar” si ja els teniu o preferiu adquirir-lo en un altre lloc.

La data màxima per a fer i pagar la comanda sense despeses d’enviament (en cas que hi hagi algun llibre en paper) serà el 20 de juliol.

 

BATXILLERAT

Aquí trobareu llistats dels llibres de text i lectures corresponents al curs 2019-2020:
Llibres 1r btx 19_20
Llibres 2n btx 19_20
Podeu adquirir els llibres a través d’Iddink si us feu socis de l’AFA (codi de centre per a batxillerat: 518MR4), i allà escollir per a cadascun si el voleu nou, o en la modalitat d’Ecobook (programa de reutilització de llibres).
També podeu indicar “No comprar” en el que ja tingueu o vulgueu adquirir-lo en un altre lloc.

La data màxima per a fer i pagar la comanda sense despeses d’enviament serà el 20 de juliol.

 

Iddink també és el lloc on totes les famílies poden fer-se sòcies de l’AFA i així gaudir dels avantatges que això comporta.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>