Llibres de text i llicències digitals curs 2021-2022

ESO

L’AFA ha gestionat que les llicències digitals s’adquireixin a través d’Iddink (codi ESO: 463MR4). Pels diferents nivells, trobareu aquí el llistat de llicències i llibres de text que cal adquirir: Llicencies i llibres text ESO curs 21-22 (el llistat inclou llibres de lectura).

Pels llibres en paper (de text o lectures) es pot escollir per a cadascun comprar-lo “Nou” o de segona mà (“Ecobook”, programa de reutilització de llibres). També podeu optar per no comprar-lo en aquesta web si ja els teniu o preferiu adquirir-lo en un altre lloc. La compra estarà operativa a partir de l’1 de juliol. Si compreu abans del 20 de juliol us beneficiareu de despeses d’enviament gratuïtes (en cas que adquiriu llibres en paper).

BATXILLERAT

Aquí trobareu llistats dels llibres de text i lectures corresponents al curs 2020-2021:
Llibres 1r btx 21-22
Llibres 2n btx 21-22
Podeu adquirir els llibres a través d’Iddink si us feu socis de l’AFA (codi de centre per a batxillerat: 518MR4), i allà escollir per a cadascun si el voleu nou, o en la modalitat d’Ecobook (programa de reutilització de llibres). També podeu triar en cada cas no comprar-lo en aquesta web si ja el teniu o voleu adquirir-lo en un altre lloc.

Si compreu abans del 20 de juliol us beneficiareu de despeses d’enviament gratuïtes. Iddink també és el lloc on totes les famílies poden fer-se sòcies de l’AFA i així gaudir dels avantatges que això comporta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>