Llibres de text BTX i llicències digitals ESO curs 2016-2017

BATXILLERAT

Aquests són els llistats dels llibres corresponents al curs vinent:

Enguany podeu adquirir els llibres de text a través d’Iddink, i allà escollir si els voleu nous o en la modalitat d’Ecobook (programa de reutilització de llibres on podreu estalviar fins un 55%), en cas que sigueu socis de l’AFA (també us en podeu fer a través de la mateixa web d’Iddink!). Més informació aquí: 463-Com Comprar-Salvador Espriu

Els dies 14 de juliol i 8 de setembre (9:30-14h i 16-18h) l’empresa Iddink estarà present a l’institut per assistir les famílies que ho necessitin en el procés de compra.

ESO

Enguany totes les famílies hauran d’adquirir les llicències digitals a través d’Iddink, tant si sou socis d’AFA com si no (en aquest cas cal pagar unes despeses de gestió, o fer-se soci a través d’aquesta web). Més informació aquí: 463-Com Comprar-Salvador Espriu.

El dia 8 de setembre l’empresa Iddink estarà present a l’institut (9:30-14h i 16-18h) per assistir les famílies que ho necessitin en el procés de compra.

Pels diferents nivells, trobareu aquí el llistat de llicències que cal adquirir: Llicencies curs 16_17

La data màxima per a fer i pagar la comanda sense despeses d’enviament (en cas que hi hagi algun llibre en paper) serà el 20 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>