L’ecofeminisme és posar la vida, no els diners, al centre

Els nois i noies de 1r d’ESO de l’Espriu arrenquen motors i ànimes de cara al segon projecte d’enguany sobre l’alarma mediambiental.  Dijous 20 de febrer vam assistir a la xerrada de la Yayo Herrero, un referent en l’activisme ecofeminista, dintre del cicle del CCCB “Un matí amb…”.

La Yayo ens fa reflexionar sobre el nostre vincle amb la natura, la necessitat ineludible de controlar el consum i l’imperatiu moral de comprometre’ns en la lluita ecoambiental.

Va ser una experiència enriquidora i emotiva i els nostres estudiants no van perdre l’ocasió per aclarir dubtes amb tant enteniment com entusiasme. La Yayo n’estava meravellada. Els profes també!

Us deixem a continuació les fotos de l’event i dos vídeos per conèixer millor la Yayo Herrero. La xerrada sencera d’una hora i mitja ( on a les primeres files veureu els vostres nens i nenes ) i una entrevista de 17 minuts amb en Xavier Grasset del 18 de juny  del 2018.

I recordeu, encara som a temps!

Fotos

Videos:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>