L’institut, tercer a la Lliga de Debat!

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

La Lliga de Debat és una competició en la qual diversos equips d’estudiants de Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat, utilitzant el català com a llengua vehicular. El tema del debat va ser: Internet ens fa més lliures?

L’objectiu de la Lliga és fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants, sota el format d’un enfrontament dialèctic entre diversos equips, en el qual s’ha de defensar una posició a favor o en contra, i on es valoren capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i la correcció tant semàntica com formal.

El dijous 25 i divendres 26 de febrer es va realitzar la fase local a la Universitat Pompeu Fabra, on van participar 25 instituts de Barcelona.

L’institut, amb l’equip format per Valeria Ramírez, Axel Corres, Maria Ferrer, Marta Rico, Clara Salcedo i Sonia Maldonado, va ser el tercer classificat, demostrant en tota la competició un alt nivell dialèctic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>