A P3 ENS ENCANTA EXPERIMENTAR

LES NENES I ELS NENS DE P3 ESTEM APRENENT MOLTES COSES A L’ESCOLA. AMB L’ARRIBADA DE LA TARDOR, HEM EXPERIMENTAT AMB TOT ELS ELEMENTS NATURALS QUE HEM PORTAT DE CASA (CASTANYES, FULLES, TRONCS, MAGRANES, AGLANS, AVELLANES, PINYES…).

HEM JUGAT MOLT I HEM FET MOLTES ACTIVITATS AMB AQUEST MATERIAL.

TAMBÉ HEM JUGAT I EXPERIMENTAT AMB LA FARINA, ENS ENCANTA TOCAR-LA, FER-HI RATLLES I DIBUIXOS, FER PETITES MUNTANYES, JUGAR AMB LA CULLERA, EL GOT, L’EMBUT, ELS TAPS DE PLÀSTIC… PODEM FER MOLTES COSES, ENS RELAXA I ENS HO PASSEM MOLT BÉ.

UNA ALTRA ACTIVITAT QUE ENS AGRADA MOLT ÉS EXPERIMENTAR AMB LA TAULA DE LLUM AMB DIFERENTS MATERIALS QUE TENIM A L’ESCOLA (GOTS DE COLORS, CONSTRUCCIONS, BOTONS, PEDRETES DE MOLTS COLORS…). ÉS MOLT BONIC VEURE COM BRILLEN I ÉS MOLT DIVERTIT JUGAR,  IMAGINAR, APILAR, CLASSIFICAR, CONSTRUIR… I PODER-HO COMPARTIR AMB ELS MEUS COMPANYS I COMPANYES.

ALS SEGÜENTS ENLLAÇOS PODEU VEURE LES FOTOS DE P3A I LES DE P3B.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>