L’escola col·labora amb els hospitals de Tarragona

En aquests moments tan complexos, els mitjans de comunicació sempre parlen, entre d’altres coses, de la manca de material de protecció individual, els EPI’s, per al personal sanitari de Catalunya, i d’arreu. Fruit d’aquesta necessitat ha nascut una iniciativa altruista i desinteressada on persones i entitats que disposen d’impressores 3D fabriquen aquests equipaments i els cedeixen a hospitals i centres sanitaris del territori. Aquesta iniciativa ha estat batejada ambe l nom de 3Dactivistes.

L’escola Saavedra, com a centre compromès amb els territori i com a centre que disposa d’una impressora 3D s’ha volgut sumar a aquesta iniciativa i ja tenim uns quants elements impresos i llestos per ser enviats i utilitzats allà on calgui.

Donem gràcies a l’Ajuntament de Tarragona, representat pel senyor Manel Castaño, al Departament d’Ensenyament, representat a Tarragona pel senyor Jean Marc Segarra i a l’Àrea per a la Coordinació i la Planificació Escolar, representada pel senyor Quim Medina per permetre’ns desenvolupar aquesta tasca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>