Internet segura

La Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra té un programa específic per a centres educatius amb l’objectiu de garantir la seguretat de la nostra comunitat educativa prevenint, identificant i reduint els fets delictius, i també per millorar la percepció de seguretat.

Aquesta setmana passada van venir a la nostra escola per fer-nos una xerrada sobre l’Internet segura. L’objectiu final és fer que Internet sigui un entorn segur i de confiança per a infants i joves.

Vam parlar del temps que dediquem en el nostre temps lliure (que és molt) a les diferents xarxes socials i als videojocs i dels desaventatges que això té, com per exemple:

 

  • La pèrdua de control d’imatges.
  • Problemes de socialització.
  • Conductes addictives.
  • Sedentarisme.
  • Continguts per persones adultes, tots ells inadequats que poden afectar el desenvolupament físic o emocional dels menors: consum de drogues, anorèxia i bulímia, imatges violentes, pornografia, videojocs addictius, jocs d’atzar amb apostes, llenguatge groller, etc.
  • Continguts il·legals: amenaçar, donar tractes degradants o vexatoris,…

També vam veure un curt contra el bullying, per concienciar-nos sobre l’assetjament escolar:

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>