Fira Tecnològica 2019

Aquest cap de setmana, com a resum de la feina realitzada al llarg del curs, hem organitzat la primera edició de la Fira Tecnològica, dins el progrma Magnet, i en col·laboració amb l’ ETSE de la URV de Tarragona i l’associació URBots.

Hem après a fer moltes coses amb els beebots, els Cubettos, les plaques Makey-Makey, el Lego WeDo2.0,  les taules de llum, la impresió 3D, els codis QR, … Hem fet cansar i ballar el Robafash. Ens hem divertit fent  matemàtiques, que hem creat nosaltres mateixos amb Scratch i una mica de feina plàstica. La competència lingüística l’hem treballat al taller de ràdio, on tothom hi tenia veu.

Els companys d’URBots ens van fer passar una estona divertida en un partit de futbol amb els robots que prèviament havíem de programar per ensenyar-los a jugar.

Finalment, tots els assistents s’han endut cap a casa un obsequi dissenyat per nosaltres i imprès amb la 3D que tenim a  l’escola.

Ja estem preparant nous projectes que mostrarem a la propera edició de la Fira Tecnològica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>