App “Sons d’emocions”

El treball de les emocions és molt important al llarg de la nostra vida, i és en l’etapa infantil, periode sensible per l’aprenentatge de la gestió de les emocions.

Així doncs, utilitzem el llibre “El monstre de colors” de l’Anna Llenas com a eina educativa en aquest àmbit tan important en les relacions humanes siguin del tot riques i per a que aprenguem a identificar-les i gestionar-les.

Els alumnes de l’escola, hem relacionat allò que ens transmet una cançó o melodia amb una de les emocions treballades anteriorment. Ha estat un treball de reflexió, opinió i consens envers un aspecte tant personal i subjectiu com és allò que ens transmet la música.

Com a fruit d’aquest treball dels alumnes, la Comissio TAC Saavedra ha dissenyat una aplicació mòbil per a Android on clicant sobre els colors sona la música que els alumnes associen amb aquella emoció. Aquí podeu descarregar l’App “Sons d’emocions”

Per poder-la instal·lar, cal que descarregueu l’aplicació MIT AI2 Companion i executeu el fitxer .APK de l’App “Sons d’emocions”. Aleshores ja només cal anar seguint els passos que us indicarà el vostre dispositiu mòbil.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>