Menjador escolar

 

MENU

DESISTIMENT LICITACIÓ

DOCUMENTS LICITACIÓ

Anunci DOGC

PCAP Menjador Pràctiques

1ª part

2ª part

PPT Menjador Pràctiques

 

L’escola ofereix servei de menjador durant tots els dies del curs escolar. El menjar és preparat diàriament a la mateixa escola per l’equip de cuineres/cuiners. Els menús s’estableixen d’acord amb les directrius d’una dieta equilibrada i sota la supervisió del Servei Municipal de Sanitat -Programa de Salut Escolar-. Durant el temps que els alumnes fan ús d’aquest servei, de 12:30 a 15h, tant els de Parvulari com els de Primària o ESO estan acompanyats per un equip de monitors i monitores, coordinats per un responsable d’aquest servei, que dinamitza el temps lliure i vetlla perquè els nens/es aprenguin a menjar de manera variada i correcta.

El menjador és un servei a les famílies i col.labora en l’educació de l’alumnat. Es treballen tots els hàbits alimentaris, higiènics i socials de manera graduada des de P-3 fins a la ESO. Del servei de menjador es pot fer ús de manera fixa o esporàdica. Aquells que decideixin quedar-se de manera esporàdica només han de comprar un tiquet a la secretaria del menjador al c/Guitard nº 16 – 18, de 8:30 a 11h.

En cas de prescripció facultativa, i amb la presentació del corresponent informe mèdic, la cuina elabora menjars de règim específics; també per a dies puntuals avisant al matí.

Mòbil Coordinadora :627 42 11 69

Telèfon Cuina: 93 330 95 90