LA FÚVER JA HA ARRIBAT A PARIS!

Doncs si, com podeu veure a la imatge, la Fúver ja ha finalitzat la seva primera etapa i ja la tenim a Paris, on ha aprofitat per descansar i fer una mica de turisme, mentre espera que arribin els quilòmetres del mes de març. Gràcies a la gran participació que hem tingut durant el mes de febrer, ja portem 1181 km!

La Fúver us vol agrair a totes les famílies que esteu col·laborant en aquest projecte la vostra participació! I us vol recordar que:

  •         No cal imprimir dues vegades la mateixa activitat quan sou més dos o més germans/es.
  •         Podeu apuntar el nom de totes les persones que heu participat de l’activitat física, també compten els quilòmetres dels familiars.  

Com ja sabeu, el proper dia 6 d’Abril, dia Mundial de l’activitat física, l’AMPA organitza una passejada per Collserola per sumar conjuntament molts quilòmetres per fer possible el somni de la Fúver i de tota la comunitat educativa de fer la volta al món. Animeu-vos!

No us perdeu el següent vídeo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>