Espais de música a Infantil

Com ja sabeu, els infants de 3 a 5 anys enguany han començat a treballar per espais on hi participen de manera activa, lliure i creativa, i duen a terme un aprenentatge funcional i significatiu. Com que a l’escola tenim molt present la importància de la música en el desenvolupament interdisciplinar de diferents habilitats, capacitats i competències dels infants, no hem pogut deixar passar l’oportunitat de crear un espai de música per a cada nivell. Durant aquest curs els petits han pogut gaudir de diferents propostes:

 Roba i moviment. S’han vestit amb roba plena de material sonor i a través del moviment han fet sonar diferents seqüències.

– Tubs sonors. Han explorat aquest instrument tant divertit i han creat diferents melodies organitzant els colors com si fos una partitura.

Musicogrames. Han interpretat diferents partitures no convencionals (com quadres abstractes) amb instruments de percussió.

Piano gegant. Han explorat i creat melodies variades i divertides amb els peus trepitjant el piano gegant.

Arpes. Han tocat, experimentat i explorat un instrument de corda molt similar a una arpa petita. A més, han pogut interpretar melodies conegudes a través de partitures senzilles i adaptades.

Metal·lo notes. Els petits han interpretat i creat melodies divertides amb aquest instrument de placa.

 

Ja estem treballant en els propers espais de música! Més endavant tindreu notícies!

Aquí us adjuntem algunes fotos d’aquestes experiències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>