Granollers, la ciutat i els bombardejos

Com ja sabeu, els nens i nenes de sisè estem treballant l’Edat Contemporània i, el nostre projecte, l’hem enfocat, primerament, a treballar la Guerra Civil. Hem tingut la sort d’assistir a una xerrada en el Museu de Granollers on ens han introduït la història ( com es va viure la Guerra) i hem visualitzat un vídeo i, després, hem fet un recorregut pels principals carrers i hem pogut comparar amb imatges com era Granollers als anys 30 on es veuen les conseqüències dels bombardejos.

Posteriorment, ens hem endinsat en el món dels refugis tot entrant en un. L’activitat ha acabat a Can Jonch, Centre de la Cultura per la Pau. Allà hem parlat sobre la mediació i hem fet una presa de consciència de les llibertats que gaudim actualment.

Per concloure,per grups,hem portat a terme entrevistes destinades a gent de Granollers que, molta amablement, ens han ajudat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>