Comiat 4t

Aquest curs ha estat un curs ben especial per tots nosaltres.

Per cadascú de vosaltres i per a mi començava una nova etapa. Escola nova, nous companys, nous mestres i noves il·lusions…

Poc a poc ens vam anar coneixent, estonetes de pati i colònies ens van ajudar a fer pinya com a grup, i a fer nous amics i amigues!!

Hem passat bons moments i també altres de més difícils on hem hagut de dialogar molt per arribar a una ben entesa entre nosaltres, però tot això ens ha ajudat créixer com a persones.

El coronavirus ens va separar físicament, però estic segura que aquest curs sempre el recordarem tots i totes, pels seus moments i per la seva excepcionalitat!

M’emporto  un record al meu cor de cadascú de vosaltres, espero d’alguna manera haver deixat petjada al vostre camí, i quan recordeu quan fèieu 4t a les Bases, ho feu amb un gran somriure i amb la imatge d’aquelles persones que us han marcat aquest curs.

Gaudiu molt de l’estiu i carregueu piles per començar 5è amb molta energia!!

Fins aviat.

Eli

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>