EI3 s’afegeix als ambients!

Des de l’octubre, EI4 i EI5 fem ambients els dimarts a la tarda, fins ara teníem cinc diferents: teatre, experimentació, art, joc simbòlic i cos i moviment. Aquest dimarts EI3 es va sumar als ambients i han aparegut tres més: construccions, minimons i llum. Va anar molt bé, els nens i nenes d’EI5 van ser els encarregats d’anar a buscar als més petits de l’escola i repartir-los pels diferents ambients i va ser tot un èxit.

A més, cadascú és conscient de les seves possibilitats i no dubtaven en demanar ajudar si la necessitaven o oferir-la! Dóna gust veure com es relacionen entre ells i l’actitud de col·laboració que tenen. Aquí us deixem l’àlbum de fotos del que hem fet en aquesta primera sessió. A mesura que anem realitzant les següents les següents sessions afegirem les fotos en aquest mateix àlbum.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>