El novembre a EI5

Hola famílies!

Durant aquest mes de novembre hem continuat treballant l’estació de la tardor a través de diferents llenguatges: hem jugat amb activitats de lectoescriptura relacionades amb la festa de Halloween, així com el vocabulari d’aquesta estació.

 

També, hem representat el conte de la Maria Castanya, tal i com podeu observar al vídeo.

 

 

Pel que fa al treball de les emocions, hem experimentat com influeix la música en els nostres sentiments i què ens fa sentir (per això ho hem representat en un dibuix, tal i com podeu observar al vídeo). D’altra banda, a través de diferents curtmetratges hem començat a treballar la importància de ser empàtics amb els altres companys/es, a través de diferents dinàmiques de grup.

Per treballar les matemàtiques, fem servir material manpiulatiu divers que ens permet arribar als conceptes que volem treballar de manera lúdica. Per això, també és important introduir jocs matemàtics amb els que ens ho hem passat molt bé amb, ja que cada vegada se’ns dóna millor mantenir el torn d’espera, així com comprendre i respectar les normes del joc!

En el racó de traç experimental ens hem centrat en potenciar el màxim la motricitat fina, és per això que primer practiquem damunt de diferents superfícies, com farina,sorra o sucre, perquè la mobilitat dels nostres dits sigui més solta i, amb el temps, l’anem acurant damunt del paper.

Una de les activitats que fem de manera quinzenal són els experiments, els quals ens permeten crear hipòtesis d’allò que pensem que pot passar. Sempre ens quedem molt sorpresos i ens ho passem d’allò més bé intentant endevinar el que passarà.

Finalment, amb el grup sencer una manera molt entretingua i dinàmica de plantejar les diferents propostes és a través dels Racons Pedagògics. En aquests, trobareu activitats relacionades amb la lectoescriptura, el llenguatge matemàtic, la motricitat fina (retallar, plastilina o traç) o les construccions.

Fins aviat!

Tutores EI5

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>