XVII TROBADA DE CORALS

El dilluns dia 13 de maig es va celebrar la XVII Trobada de Corals d’educació infantil i primària al Teatre Monumental de Mataró, organitzades pel Departament d’Educació. Hi van participar 12 corals d’onze centres.

El cant coral sovint és una de les eines per afavorir aspectes fonamentals en educació com són el desenvolupament personal, les habilitats socials i relacions interpersonals amb la pertinença i cohesió del grup, contribuint en la millora de l’adquisició de les competències bàsiques. És per aquest motiu que aquests concerts tenen l’objectiu de potenciar i difondre la pràctica coral que es du a terme als centres educatius. Per a l’escola, a més, la participació a la coral fomenta l’adquisició de nou vocabulari i és una bona oportunitat per accedir al món de la cultura, sovint tant exclusiu, o -en tot cas- de gaudir d’una forma d’expressió. 

 La coral gran i la coral petita de l’escola van interpretar amb molt de ritme i molta il·lusió quatre cançons:

  • “Que ens deixin en pau” del grup Crossing.
  • “Count on me”, d’en Bruno Mars.
  • “Vull ser un pirata”, música de Pep Lladó i lletra d’Albert Rubio.
  • L’avi Mariner”, d’Antoni Pàmies.

A continuació us mostrem algunes imatges d’aquesta trobada. Esperem que us agradi!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>