Pla d’Organització ESCOLA BALOO 20-21

Aquest document és el Pla D’organització de la nostra escola per aquest curs 2020-21. Aquest Pla serà un document viu que anirem actualitzant a mesura que veiem la necessitat de modificar o ampliar algun dels seus punts. És per això que sempre posarem la data de l’última actualització.

Festa científica Virtual Escola Baloo


Benvolgudes famílies científiques,
Un any més tornem amb la jornada científica, aquesta vegada… online
El pròxim 12 de desembre se celebrarà la Jornada Científica virtual al matí, però per rebre les instruccions us proposem un repte…
Abans del dia 12 heu d’enviar un experiment científic gravat. No… Llegeix més»

Presentació PLA d’ORGANITZACIÓ de CENTRE

Aquesta presentació recull els aspectes tractats en la Reunió del 10 de setembre on l’equip directiu vam explicar a tota la comunitat educativa el nostre Pla d’organització per aquest curs 2020-21.

 

Matricula 20 -21 Consulta Assignacions d’escola i Llistes d’espera

MATRICULACIÓ CURS 2020-2021

 

Per tal de formalitzar la matrícula del/la vostre/a fill/a cal que empleneu la següent documentació i ens la lliureu per correu electrònic a l’adreça: a8043747@xtec.cat

Les famílies que us incorporeu per primera vegada a l’escola (no teniu un fill gran al centre) podeu demanar   cita prèvia , per verificar la informació dels documents enviats i per recollir documentació complementaria.

Documentació a omplir: Matricula Baloo editable

 Demanar cita prèvia

 

Pla d’Obertura Centres Educatius

A l’Escola Baloo hem elaborat el Pla d’Obertura pel mes de juny, amb la clara voluntat d’atendre i prestar el millor servei a l’alumnat, partint del coneixement de la realitat de l’Escola i sense perdre l’essència del nostre model educatiu.
En aquest sentit adoptarem les mesures… Llegeix més»