PREMI PUIG-PORRET 2020

El jurat del Premi Puig-Porret 2020, format per Dolça Albert Generó, Gabriel Coll Trulls i Àngels Vila Bover ha acordat que els guanyadors de la beca, consistent en 15′ gratuïts per arribar al mòdul del 60 minuts d’instrument, són:

  • Bruna Malet Sabaté
  • Pau Febrer Molist
  • Martí Boixeda Colom
  • Ariadna Sarri Gordon
  • Biel Prat Reus
  • Rut Pérez Valls

LLISTAT D’INSCRITS AMB BAREMS DEFINITIUS – CONEIX LA MÚSICA

Ja podeu consultar el llistat d’inscrits amb els barems definitius al següent enllaç:

Llistat barems definitius

IMPORTANT: Per complir amb les normes de seguretat i salut, i garantitzar l’espai suficient a l’aula, aquest curs només podem ofertar 10 places per nivell

SORTEIG
A causa de la sobredemanda de places a P2, avui dia 1 de juliol a les 21 h farem el sorteig de places dels alumnes amb els barems empatats a 30 punts, per poder adjudicar les places definitives. Es farà de forma telemàtica i una vegada finalitzat el sorteig, enviarem un email a les famílies interessades amb l’enllaç al mateix. Fins que no tinguem aquest resultat no podrem publicar l’adjudicació final de places.

Finalment us informarem de l’adjudicació de places del programa CoNeix la Música el 2 de juliol i també del procediment per a fer la matrícula. Us avancem que aquest any es farà de forma telemàtica.

Disculpeu el retard.

INICI PREMATRÍCULA DE 2N A 6È DE NIVELL ELEMENTAL, NIVELL MITJÀ I CONSERVATORI

Des d’avui dia 1 i fins el dia 7 de juliol de 2020 l’enquesta de PREMATRÍCULA està activa a Gwido pels alumnes de 2n a 6è de Nivell Elemental, Nivell Mitjà i Conservatori (excepte pels alumnes que han obtingut plaça a les PROVES D’ACCÉS 2020 o els TRASLLATS D’EXPEDIENT que tindran una convocatòria extraordinària).

Contacteu amb el vostre tutor perquè us orienti per realitzar-la.

 

AJUTS SOCIALS PEL CURS 2020-2021

Ja està disponible la sol·licitud dels ajuts socials de l’EMVIC pel curs 2020-2021. El període estarà obert des d’avui dia 25 de juny i fins dia 8 de juliol.
Podeu consultar les bases dels ajuts i l’imprès de la sol·licitud que haureu de portar emplenat al següent enllaç.
Aquest any, a causa de l’estat d’excepcionalitat que estem vivint, la secretaria està tancada, per tant, ens haureu d’entregar l’imprès de la sol·licitud emplenat i tota la documentació a la recepció de l’escola entre el 29 de juny i el 8 de juliol de 16 a 20 h.

A partir del dia 17 de juliol publicarem la llista provisional amb els barems i prèviament codificada a la web de l’Escola de Música. En cas que finalment decidiu no matricular-vos el curs vinent, teniu fins el dia 21 de juliol a les 14 h per escriure’ns a l’email secretaria@emvic.cat, per evitar que us cobrem la matrícula.