PREINSCRIPCIONS CURS 2021-2022

Accediu al següent enllaç per veure tota la informació de les preinscripcions pel curs 2021-2022: calendari pels NOUS alumnes i pels alumnes ACTUALS, tant pels alumnes de l’EMVIC, com els de la xarxa i l’EM Tona.

Preinscripcions curs 2021-2022

 

ACCÉS DIRECTE A PREINSCRIPCIÓ EMVIC (fora de termini):

Coneix la Música VIC

Sensibilització (P3-P5), Nivell Elemental (Primària), Nivell Mitjà (Secundària)

ACCÉS DIRECTE A PREINSCRIPCIÓ XARXA EMVIC:

Preinscripció Arbúcies Preinscripció Calldetenes
Preinscripció Folgueroles Preinscripció Sant Hilari Sacalm
Preinscripció Sant Julià de Vilatorta Preinscripció EM Tona
Preinscripció Viladrau CoNeix la Música – Xarxa EMVIC

 

OBRIM PREINSCRIPCIONS A L’AULA D’ADULTS

Obrim el període de preinscripcions a l’Aula d’Adults de l’EMVIC, amb l’ampliació d’horaris per realitzar les classes com a principal novetat: de dilluns a divendres de 9 h a 21 h i dissabtes de 10 h a 13 h.

Període de preinscripció: des d’avui dia 15 i fins dia 26 de setembre.

Més informació i inscripcions aquí:

Aula d’adults

ÚLTIMES PLACES DISPONIBLES DE P5 – SENSIBILITZACIÓ

Dels 3 als 5 anys els alumnes de l’EMVIC descobreixen el món de la música, els objectes sonors i els petits instruments, aprendre a cantar en grup, a seguir un mateix ritme i una mateixa entonació. Treball i vivència lúdica a partir dels elements més primaris de la música: el timbre, la dinàmica, l’alçada, el ritme, la pulsació, la coordinació motora i l’expressió emocional. Tot plegat en un ambient relaxat i en una aula especialment equipada per aquests objectius.

Després de tancar el període ordinari de preinscripcions, us informem que ens queden les últimes places disponibles de P5 per aquest curs a l’EMVIC, que iniciem el proper 20 de setembre.

Més informació i inscripcions:

Inscripcions
Quotes

 

ACTUALITZACIÓ LLISTA D’ESPERA D’ACCÉS A L’EMVIC

Després de revisar les noves sol·licituds de plaça (realitzades fins el dia 2 de setembre), us publiquem els llistats actualitzats d’alumnes en llista d’espera:

Inscripcions a P3

Inscripcions a P4 

Inscripcions a 2 – 6 Nivell Elemental 

Inscripcions a Nivell Mitjà

ATENCIÓ: Per saber la situació en la que es troba de la vostra sol·licitud observeu el color de la casella del vostre CODI d’inscripció:

  • Les sol·licituds que no obtenen plaça i queden en llista d’espera tenen el CODI d’inscripció en taronja clar.
  • Les sol·licituds que han obtingut plaça de Llenguatge musical, però queden en llista d’espera d’instrument tenen el CODI d’inscripció en taronja fosc.
  • Les sol·licituds que encara estan pendents de tramitar per causes diverses (sobretot falta de documentació acreditativa de barems), tenen el CODI d’inscripció en groc.

Ens cas que hi hagi la possibilitat d’accedir a la plaça que heu sol·licitat contactarem de nou amb vosaltres.

CONVOCATÒRIA DE PLACES EMVIC: RESOLUCIÓ DE PRESELECCIÓ

Una vegada revisats els currículums i vídeos de presentació i motivació, la comissió de selecció de l’EMVIC ha dictaminat quins candidats que passen a la fase de selecció.

Accediu al següent enllaç per veure la resolució de la preselecció, a on també hi trobareu tota la informació, dates i horaris assignats als candidats que han passat a la fase de selecció.

LLISTAT SOL·LICITUDS FINS 19 JULIOL – LLISTA D’ESPERA

Al següents enllaços hi trobareu els llistats de les inscripcions realitzades fins el 19 de juliol, amb el llistat actualitzat d’alumnes en llista d’espera:

Inscripcions a P3

Inscripcions a P4 

Inscripcions a 2 – 6 Nivell Elemental 

Inscripcions a Nivell Mitjà

ATENCIÓ: Per saber la situació en la que es troba de la vostra sol·licitud observeu el color de la casella del vostre CODI d’inscripció:

  • Les sol·licituds que no obtenen plaça i queden en llista d’espera tenen el CODI d’inscripció en taronja clar.
  • Les sol·licituds que obtenen plaça de Llenguatge musical, però queden en llista d’espera d’instrument tenen el CODI d’inscripció en taronja fosc.
  • Les sol·licituds que encara estan pendents de tramitar per causes diverses (sobretot falta de documentació acreditativa de barems), tene el CODI d’inscripció en groc.

Ens cas que hi hagi la possibilitat d’accedir a la plaça que heu sol·licitat contactarem de nou amb vosaltres a partir de setembre.