VACANCES EMVIC – FINS EL 31 D’AGOST

L’escola romandrà tancada per vacances fins el dia el dilluns 31 d’agost (inclòs).

Us recordem els correus electrònics als que podeu escriure en funció del que necessiteu. Les vostres consultes seran gestionades a partir de dia 1 de setembre:

  • secretaria@emvic.cat: Qüestions relacionades amb matrícules, rebuts, certificats i expedients acadèmics, tramitació de títols i modificació de dades personals.
  • recepcio@emvic.cat: dades d’accés a Gwido, avisos i notificacions per a professors, consulta d’horaris, consultes sobre activitats.
  • emvic@emvic.cat: Altres consultes no relacionades amb les anteriors.

Bon estiu!

ADJUDICACIÓ PROVISIONAL DE BEQUES – CURS 2020-2021

Al següent enllaç hi trobareu l’adjudicació provisional de beques pel curs 2020-2021.

Els imports atorgats han estat calculats en funció de les assignaturs sol.licitades. Seran revisats de cara al setembre, abans de la publicació definitiva i només s’inclouran les assignatures amb plaça confirmada en aquell moment. Els alumnes amb rebuts pendents que no hagin regularitzat la situació no podra
gaudir dels ajuts tal i com consta en les bases. També es revisaran els imports i puntuacions provisionalment concedits a aquelles famílies que depenen de l’emisió d’algún document per part d’Hisenda i que no l’han facilitat fins a dia d’avui.

ALUMNES QUE HAN ACCEDIT A ESTUDIS SUPERIORS DE MÚSICA

Alba Compte, Carla Sanuy, Aniol Torrents, Hawa Sow i Núria Ordeix, alumnes del Conservatori de Vic, han accedit als centres superiors de música. Alba Compte ha accedit al Musikene, Centre Superior del País Basc en l’especialitat de violí. Carla Sanuy ha accedit al Conservatori Superior del Liceu en l’especialitat de violíAniol Torrents ha accedit al Conservatori Superior d’Amsterdam, en l’especialitat de baix elèctric. Hawa Sow ha accedit a musicologia a l’ESMUC, i Núria Ordeix a producció i gestió, també a l’ESMUC.

Des del Conservatori volem felicitar-los a ells, a les seves famílies i als seus professors: Gabriel Coll, Núria Ayats, Anna Roca, Enric Puigdesens, Guillem Costa, Natàlia Arroyo i Cati Reus. Per molts anys!

 

.

P3 – LLISTAT D’INSCRITS AMB BAREMS PROVISIONALS

Accediu al llistat d’inscrits amb els barems provisionals al següent enllaç (desplaceu-vos fins al final de la pàgina).

Us recomanem que reviseu amb atenció les dades que hem publicat, prenent especial atenció a la puntuació dels barems al·legats. En el cas que sigui necessari, per tal d’esmenar la puntuació cal que ompliu el següent formulari i envieu la documentació acreditativa a secretaria@emvic.cat fins el dijous 16 de juliol.

Properes dates importants:

 

  • Divendres 17 de juliol: llistat amb els barems definitius i llista definitiva d’admesos (web EMVIC).
  • Del 18 al 21 de juliol: matrícula (per correu electrònic). El dia 17 tots els que hagueu obtingut plaça rebreu un correu electrònic amb tota la informació per formalitzar la matrícula.