PREINSCRIPCIONS CURS 2021-2022

El proper dissabte dia 13 de març donem el tret de sortida de les preinscripcions pels nou curs 2021-2022.

Accediu al següent enllaç per veure tota la informació de les preinscripcions pel curs 2021-2022: calendari pels NOUS alumnes i pels alumnes ACTUALS, tant pels alumnes de l’EMVIC, com els de la xarxa i l’EM Tona.

Preinscripcions curs 2021-2022

LLISTAT DE PREINSCRITS A L’EMVIC – BAREMS PROVISIONALS (P4,P5, Nivell Elemental i Nivell Mitjà)

Us informem que acabem de publicar el llistat d’alumnes preinscrits amb el barem provisional a la web. Identificareu el/la vostre/a fill/a per l’id de sol·licitud de la vostra preinscripció (CODI). Si no el teniu, contacteu amb recepcio@emvic.cat indicant el nom i cognoms del/la nen/a.

Us recomanem que reviseu amb atenció les dades que hem publicat, prenent especial atenció a la puntuació dels barems al·legats. Si veieu que algun dels barem que havíeu marcat està a 0 pot ser per un dels següents motius:

  1. Si és un criteri que havíeu de justificar enviant la documentació acreditativa (residència a Vic, treballar a Vic, discapacitat, família nombrosa, etc.), és perquè no hem rebut la documentació pertinent o la que heu enviat no és correcta. 
  2. Si és un criteri que no necessita justificació per part vostra, perquè el comprovem internament (germans al centre, antiguitat en llista d’espera, etc.), és perquè no hem pogut comprovar el criteri al·legat (no trobem el germà a la base de dades, no està a la llista d’espera, etc.) 

Reviseu aquí els criteris d’accés i la documentació a aportar.

En el cas que sigui necessari, per tal d’esmenar la puntuació cal que ompliu el següent formulari i envieu la documentació acreditativa a secretaria@emvic.cat fins el divendres 16 d’abril.

Properes dates importants:
  • Dimarts dia 20 d’abril: llistat amb el barem definitiu (web EMVIC).
  • Dimecres 21 d’abril: sorteig de desempat en cas de ser necessari
  • Dimecres dia 31 de maig: Resolució de la preinscripció (web EMVIC).

#EMVICsom

#EMVICsom abast social, qualitat educativa, escola, xarxa, innovació, transversalitat, músics, conservatori, Vic, cultura, activitats, concerts, futur i música!

Coneix més a fons el projecte EMVIC de la mà d’alguns membres de la nostra comunitat educativa: professors, alumnes i ex-alumnes. Moltes gràcies a tots per la vostra participació!

Apunteu-vos a l’Escola de Música i Conservatori de Vic!

LLISTAT PROVISIONAL D’INSCRITS A LES PROVES D’ACCÉS AL CONSERVATORI 2021

Accediu al següent enllaç per veure el llistat provisional d’inscrits a les proves d’accés al Conservatori de Vic 2021. Trobareu la inscripció del vostre fill/a amb el número del document d’identificació que hàgiu presentat a la sol·licitud (DNI, passaport o NIE).

Llistat provisional d’inscrits

Si ho necessiteu, teniu fins dia 28 de març per presentar reclamacions a l’email jordimatas@emvic.cat.