Santa Cecília 2018

Aquesta setmana celebrem Santa Cecília, patrona de la música. Des de fa molts anys el concert coincideix amb l’entrega del premi Neus Miralpeix Anglada que enguany correspon als alumnes MARC OLIU, AROLA JUNCAROL, HELENA TORRENTS i CLARA DALMAU com a millors notes en l’accés al… Llegeix més»

Grans Concerts al MEV

Aquest cap de setmana el Museu Episcopal de Vic ha organitzat una visita guiada on les obres comentades compartiran protagonisme amb la música de Vivaldi en un diàleg visual i auditiu que servirà per preparar un dels concerts centrals de la temporada de Grans Concerts… Llegeix més»

Renovació del Consell Escolar

Renovació Consell Escolar Escola de Música i Conservatori de Vic
Durant aquest mes de novembre, el Consell Escolar de l’Escola de Música i Conservatori de Vic renovarà una meitat els seus membres tal i com marca la normativa.
El calendari de les eleccions serà el següent:

Carnet EMVIC – ACEM 2018-2019

CARNET EMVIC

 
SI SOU ALUMNES DE L’EMVIC PODEU DESCARREGAR, OMPLIR I IMPRIMIR EL CARNET D’ESTUDIANT. US SERVIRÀ PER OBTENIR DESCOMPTES I AVANTATGES EN ESTABLIMENTS MUSICALS,  CONCERTS, FESTIVALS, ETC.
 
 
SEGUIU ELS SEGÜENTS PASSOS:

  • DESCARREGUEU EL PDF D’AQUESTA PÀGINA.
  • OBRIU L’ARXIU I EDITEU A L’ORDINADOR L’ESPAI NOM I DNI PER INTRODUIR-HI LES… Llegeix més»

Comença Grans Concerts; no us ho perdeu!

Aquest divendres, dia 26 d’octubre, comença una nova edició del cicle Grans Concerts de L’Atlàntida amb la pianista Katharina Treutlel. El cicle, que s’allargarà fins el mes de desembre, seguirà amb el Quartet Gerhard, el Trio Barcelona, l’Academy of Ancient Music o l’Orquestra de Cambra… Llegeix més»