L’ESCOLA DE MÚSICA TORNA A LA PRESENCIALITAT

Benvolgudes famílies,

aquest migdia s’ha publicat la nova resolució (SLT/2983/2020) al DOGC que ens indica les noves mesures d’obertura. Estem molt contents perquè podrem reprendre l’atenció presencial a tots els nivells. Tot seguit us detallem la informació:

CoNeix la Música: 

Es recupera la presencialitat amb un màxim de 6 alumnes per aula. La professora, l’Eli Pujol, us farà arribar un calendari que us indicarà quines sessions podreu fer a l’escola i quines telemàticament.

Sensibilització (p3, p4 i p5): 

Es recupera la presencialitat amb un màxim de 6 alumnes per aula.Les professores, l’Eli Pujol i la Romina Ferrari, us faran arribar un calendari que us indicarà quines sessions podreu fer a l’escola i quines telemàticament.

Nivell Elemental(Primària) i Nivell Mitjà (secundària):

  • Llenguatge musical i dimensions en grups dins de l’horari escolar. Es manté la reestructuració per escoles i bombolles de convivència, si s’escau.
  • Llenguatge musical en grups fora de l’horari escolar. Es recupera la presencialitat amb un màxim de 6 alumnes per aula.
  • Dimensions en grups fora de l’horari escolar. Es recuperar la presencialitat amb un màxim de 6 alumnes per aula. Us farem arribar el calendari de sessions presencials de cada grup.
  • Instrument i PRIG.Classes presencials
  • Col·lectives, combos, conjunts i grups instrumentals. Es recupera l’activitat presencial però amb un màxim de 6 alumnes per aula. Per tant, segueixen tots els grups i conjunts.
  • Orquestres.Es recupera l’activitat presencial però amb un màxim de 6 alumnes per aula. El responsable d’orquestres, l’Albert Bardolet, us farà arribar un calendari en què es detallen les sessions previstes per cada grup.
  • Preparació per la prova d’accés. Les professores, Glòria Comallonga i Lali Rubinat, us faran arribar un calendari amb les sessions presencials i telemàtiques corresponents.

Conservatori

No hi ha canvis. Seguim amb la presencialitat a l’instrument, la cambra i els conjunts i amb el treball telemàtic al llenguatge musical, l’harmonia i optatives.

Adults:

  • Es reprèn tota l’activitat ja que els grups sempre són inferiors a 6.

ATENCIÓ: com també marca aquest decret l’horari de tancament de l’Escola de Música i Conservatori de Vic serà a les 21.00. Els alumnes que tenen classe més tard, el mateix professor us proposarà com resoldre-ho.

SET ALUMNES DEL CONSERVATORI DE VIC ENTREN A LA JONC

Des del Conservatori de Vic, celebrem l’entrada dels nostres alumnes a la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, Alevins. Volem felicitar a la Joana Espar Puigoriol i a en Miquel Espadaler Fargas que han entrat com a titulars, i a l’Eulàlia Espona Barniol, la Paula Garcia Balbín, la Berta Godoy Catllà, la Queralt Masqué Garcia i a l’Hudson Riboldi Silva. I també a les seves famílies i professors. La Núria Ayats Mialet, en Daniel Oliu Nieto, l’Anna Roca Codinachs, la Natàlia Arroyo Mundó, la Cati Reus Gelabert i en Paco Palasí Cañada.

ACTUALITZACIÓ 14 DE NOVEMBRE: L’ACTIVITAT LECTIVA A L’EMVIC

Benvolgudes famílies,

d’acord amb la disposició (resolució SLT/2875/2020) publicada el dissabte 14 de novembre, el servei de les escoles de música de Catalunya ha de seguir sense atendre la presencialitat. La nova disposició és vàlida fins al dia 23 de novembre. Ens posarem en contacte amb vosaltres si es publica algun canvi. Mentrestant, seguirem atenent-vos telemàticament a través de la plataforma Teams.

Excepcions: Seguim impartint presencialment els programes i assignatures que l’autoritat competent ens ha permès atendre des del tancament de l’escola el passat dia 2 de novembre.

Atentament,
Equip directiu EMVIC

 

INFORMACIÓ COVID FAMÍLIES-EMVIC: CASOS I QUARANTENES

Us recordem que quan un alumne estigui directa o indirectament afectat pel COVID-1 (té símptomes, espera de PCR, PCR positiu, contacte amb positiu, etc.) heu d’emplenar el següent formulari per tal que des de l’EMVIC puguem iniciar el protocol d’actuació. També és important per poder-vos atendre o organitzar les properes classes que tingui l’alumne:

Formulari per comunicar a l’EMVIC la vostra situació

També podeu trobar l’enllaç a la capçalera de la web, a l’apartat “INFORMACIÓ COVID-19”.

Activitat lectiva EMVIC 30 i 31 d’octubre

A l’espera de l’aplicació de les mesures restrictives decretades avui pel Govern de la Generalitat de Catalunya, us informem que l’activitat lectiva de l’EMVIC d’avui i demà 30 i 31 d’octubre s’impartirà amb normalitat. Durant el dia d’avui us informarem de les mesures que aplicarem a partir de dilluns dia 2 de novembre.

IMPORTANTSi avui o demà us heu de desplaçar des d’una localitat a una altra per accedir a l’escola de música, per justificar el vostre desplaçament imprimiu el resguard de la matrícula des del vostre espai personal del Gwido.