ANEM A LA PLATJA !!!

EL DIJOUS 13 DE MAIG, ELS CAMELLS VAM FER LA NOSTRE PRIMERA SORTIDA D’ESCOLA !!! ELS NERVIS ES DESPUNTÀVEN I ÉS PODIEN ARRIBAR A TOCAR, JA A PRIMERA HORA DEL MATÍ. QUAN VAM TENIR-HO TOT A PUNT I DESPRÉS DE TREBALLAR-HO ELS DIES PREVIS A L’AULA, FINALMENT VA ARRIBAR EL MOMENT D’ANAR CAP A L’AUTOCAR; MOTXILLES, JAQUETES, CINTURONS,…,

…PER FI JA EREM AL “MAS D’EN PEDRO”, L’ARRIBADA VA ESTAR MOLT BÉ JA QUE ENS VA VENIR A REBRE LA MAR, QUE SERIA LA MONITORA QUE ENS ACOMPANYARIA TOT EL DIA.

VAM FER UN BON ESMORZAR DE PICNIC A L’ERA DEL PATI INTERIOR DE LA MASIA I VAM FER CAMÍ CAP A LA PLATJA PER TAL DE PODER GAUDIR D’UNA ESTONA DE JOCS DE SORRA, PETXINES, ESTELS,….., I UN CONVIDAT INESPERAT UN MISSATGE DEL “CAPITÀ NEMO” I UNES CLAUS GEGANTS QUE HAVIA PERDUT…  !!!

TORNANT A LA CASA VAM PODER DINAR, UNA ESTONA DE JOC LLIURE I L’ACTIVITAT DE LA TARDA, QUE VA RESULTAR SER UN PROPOSTA DE “TOCA TOCA” D’ANIMALS MARINS AUTÒCTONS DE LES NOSTRES COSTES; ERIÇONS DE MAR, COGOMBRE DE MAR,…L’ÈXIT VA SER TOTAL !!!

JA A LA TORNADA TOTS PLEGATS TENÍEM LA SENSACIÓ DE PORTAR LA MOTXILLA MÉS BUIDA FÍSICAMENT, PERÒ MOLT MÉS PLENA DE SENSACIONS I EMOCIONS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>