Per què no podem esmorzar al pati?

Per què no podem esmorzar al pati? Aquesta ha estat la pregunta que ha iniciat el primer projecte de segon arran de la nova mesura iniciada a l’escola.

Per descobrir-ne la resposta hem fet hipòtesis, experiments per confirmar-les o descartar-les i hem extret la nostra conclusió: No podem menjar al pati perquè venen rates a menjar-se les molles que ens cauen de l’esmorzar.

Però aquesta resposta ens va portar a una nova pregunta!!! Per què ara venen rates i anys enrere no? Què ha canviat?

Cada equip de treball va formular la seva hipòtesi i vam decidir que calia investigar sobre les rates: com són, què mengen, on viuen… I ho vam fer a través de diferents propostes: llapis giratori, grups d’experts…, també vam mirar presentacions a la pissarra digital i vídeos sobre rates.

Després de conèixer una mica més aquests animalons vam arribar a la conclusió que aquest curs hi havia rates al pati perquè havien sortit de les clavegueres on vivien per les obres que han fet al parc.

Us deixem aquí algunes imatges.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>