La petita flauta màgica

Avui els infants de cicle inicial hem anat al Liceu a veure l’espectacle de La petita flauta màgica, una adaptació de l’òpera de Wolfang Amadeus Mozart on la raó, l’amor, el coratge i la lleialtat s’enfronten, lluiten i guanyen la por i la tirania.

L’ocellaire Papageno ens ha explicat les extraordinàries aventures que viu al costat del príncep Tamino. La història se situa en un bosc imaginari on el príncep Tamino lluita contra una serp gegant. Allà coneix Papageno, l’ocellaire i junts passen moltes aventures intentant rescatar la princesa Pamina, filla de la Reina de la Nit, de les mans del sacerdot Sarastro. Per poder-ho aconseguir, compten amb l’ajuda especial de la flauta màgica i d’unes campanetes. Però… la història ens ha mostrat que els personatges no sempre són el que semblen!!!

 

Amb La petita flauta màgica també ens hem endinsat en el món de les veus (agudes i greus) i com expressen emocions, malgrat no acabar d’entendre el que diuen les paraules.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>