Fem malabars amb cicle mitjà

En aquest tercer trimestre els alumnes de cicle mitjà realitzaran una unitat didàctica tota basada en activitats de circ. Animo a tots aquells que vulguin practicar els diferents moviments a què mirin aquest article on explica com realitzar els malabars amb tres pilotes i també explico com són els passos per poder crear les seves pròpies pilotes de circ.

Moviments: Clica a la imatge per poder veure el document.

Creació “pilotes de malabars”

Dificultat: baixa

Material necessari  (no en compreu, recicleu!):

–       Globus.

–       Bossa de plàstic.

–       Arròs (també podem utilitzar menjar d’ocell).

Omplim la bossa de plàstic amb la quantitat d’un puny d’arròs. Fem un nus perquè no s’escapi, i tallem el sobrant de la bossa.

Dels globus tallem el coll, intenteu de fer-ho d’un tall, ja que sinó se’ns pot trencar el globus molt fàcilment.


 

 

 

 

Posem la bossa dins el globus, de manera que tota la bossa quedi dins. Hi posem un segon globus tapant l’obertura del primer, fent que no es vegi la bossa de plàstic. El millor es posar 3 globus per cada pilota, quants més globus posem més dura quedarà la bola, però quants menys en posem més possibilitats tindrem d’haver d’escombrar el terra ple d’arròs!!

Aquesta és una manera senzilla de tenir unes boles malabars, còmodes, a mida, i boniques.

Però evidentment és poden fer pilotes de malabars de moltes maneres. A les pilotes de tennis també se’ls pot posar globus perquè quedin més boniques, i siguin més còmodes. Tenen un bon pes per fer malabars, però son una mica grans si teniu les mans petites…

A gaudir de les boles!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>