Ajudem els animals marins!

Aquest dimecres, els nens i nenes de cicle inicial hem anat al CRAM (centre de recuperació d’animals marins).

Allà hem vist la història del vell marí, que va haver de marxar a viure a un altre lloc per la contaminació feta per les persones. També hem fet un mural del mar que ens agradaria tenir: sense bosses de plàstic i altres deixalles, i sense vaixells industrials que no miren si pesquen peixos petits i animals protegits.

Després hem fet un joc per adonar-nos de les dificultats que tenen les foques i els animals marins per viure al mar a causa dels plàstics i de la pesca industrial.

Tot seguit hem anat a l’hospital dels animals del CRAM, on ajuden els animals que estan ferits. Allà ens han explicat que molts animals es mengen les deixalles que arriben al mar i que si no reben ajuda es poden morir.

Els nens i nenes de cicle inicial ens hem proposat de reduir, reutilitzar i reciclar el plàstic i de no comprar peixos petits.

TOTES SOM CRAM!

Recull fotogràfic 1r
Recull fotogràfic 2n

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>