El poder de les paraules

Aquest matí la colla de 2n hem pujat del pati i ens hem trobat una poma molt bonica de color vermell. No sabíem què hi feia a l’aula, alguns han dit que era una fruita de la tardor, altres que potser era d’un conte…

Aleshores l’Anna ens ha preguntat si a algú li havien dit mai alguna paraula lletja, que no li agradés, i tots hem dit que sí! I ens ha proposat de dir paraules lletges a la poma. De cop, han començat a sortir unes paraules que feien mal a les orelles… i molt de riure! Al cap d’una estona ens ha preguntat com ens sentíem i alguns han dit que estranys… I la poma, com es deu sentir? Hem tallat la poma per la meitat i… estava tota macada per dins!!!

De seguida ens hem adonat que quan parlem malament a algú, li fem una mala mirada, o passem per al costat i li donem un cop… li fem mal, encara que no es vegi per fora. Li fem mal als sentiments.

Després hem volgut provar què passa quan diem paraules boniques. Hem agafat una altra poma i li hem dit tot de paraules boniques… L’hem tallat per la meitat i… Estava perfecta!

Avui, la colla de 2n hem descobert el poder que tenen les nostres paraules i ens volem convertir en superheroïnes i superherois per ajudar a fer sentir bé a qui ens envolta. El nostre poder són les paraules!

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>