Coneixent l’entorn

Aquest dimarts la colla de segon hem anat a fer un volt pels carrers del voltant de l’escola. Hem descobert bústies de correus, farmàcies, contenidors de reciclatge, fonts amb boca de lleó, cos de drac i l’escut de Barcelona i…, fins i tot, hem descobert art sota dels nostres peus!

Durant el passeig hem marcat la ruta en un plànol on hem anat situant tots aquests elements que formen part del nostre entorn. Hem descobert una estàtua i ens hem aturat a dibuixar-la!

Durant el camí també ens hem fixat que els panots (les rajoles de la vorera) han anat canviant, les hem calcat amb ceres en un full i, un cop a l’escola, hem llegit un text sobre aquestes panots i n’hem descobert un munt de coses.

Sabíeu que abans els carrers de l’Eixample s’omplien de fang quan plovia?  D’aquí l’expressió “ser de can fanga”!

Saps com es diuen els panots que van guanyar el primer concurs per pavimentar els carrers de l’Eixample? La colla de segon ho sabem! Et deixem uns webs perquè també ho puguis esbrinar.

 

Recull de fotografies de la sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>