Activitats especials del 25N contra la violència de gènere

Com a suport contra la violència de gènere i per fomentar la coeducació en el centre, durant la setmana passada es van realitzar les següents activitats:

  • GES 2: concretament en l’àmbit de les Ciències Socials, van treballar sobre el grup anomenat “Las Patronas”, una ONG formada per dones mexicanes que lluita per trencar amb els estereotips masclistes.
  • Català 3: s’ha treballat el dia contra la violència de gènere a través de l’estudi de textos i vídeos relacionats amb el tema amb una posterior reflexió.
  • Competic 1: s’ha treballat la violència de gènere a través de la recerca de notícies relacionades amb el tema i confeccionant un treball amb el programa d’edició de textos.
  • Català 1B: han celebrat el dia internacional de la violència contra la dona visualitzant un vídeo del conte de la Ventafocs i el vídeo de “per sempre més”. A l’acabar, han fet una reflexió sobre els clixés i els estereotips dels “contes de princeses” i quin pot ser l’impacte negatiu en la visió del paper de la dona a la nostra societat.
A continuació, es pot observar una foto dels alumnes de Català 1B durant la sessió de classe:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>