Ens posem al dia de connectar-nos

Després de molts dies de silenci i d’aquest temps tan difícil i incert que ens ha portat la pandèmia, us volem posar al dia de l’espai connectar-nos. Un espai que tot i les mascaretes va funcionar molt bé el curs passat. Aquí intentarem deixar-vos alguna pinzellada. I és que des d’aquesta finestra digital és difícil explicar tot el que sentim a connectar-nos. Posar paraules a les nostres sensacions, emocions i pensaments no és gens fàcil.

Us volem mostrar però, amb molta humilitat, de què van les nostres pràctiques. Propostes que ens permeten ser conscients d’allò que sentim, amb l’objectiu de saber qui som, poder obrir-nos a l’experiència tal i com és, aprendre a generar-nos benestar i connectar amorosament amb nosaltres mateixos i amb els altres.

Connectar-nos és un espai de silenci per observar-nos amb molta atenció i suavitat. Observem el nostre cos, el nostre cap i el nostre cor tot estimant-nos.

Continuem caminant…

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>