Projecte 4t A: Les Màquines

Aquest trimestre hem decidit a través d’una votació secreta que aquest 4t curs som la classe de les màquines. Seguidament, pensem diferents reptes per tal de dur a terme i apostem per la proposta de dissenyar i crear un parc d’atraccions: el Parc d’Atraccions MR (Màquines Robots). 

Per tal de començar conversem en petits grups de treball sobre tot allò que sabem i que volem aprendre de les màquines. A més, cada equip decideix quina màquina del parc d’atraccions vol fabricar.

Un cop ja estem organitzats comencem a dissenyar les màquines a través d’un primer esbós i seguidament d’una maqueta. Mentre ho portem a terme investiguem sobre quines són les màquines simples i també descobrim la diferència entre màquines simples i compostes, així com també quin tipus d’energia les mou: mecànica, tèrmica o elèctrica.

Finalment, per tal de concloure el projecte de parc d’atraccions convidem a les famílies a venir a la presentació de les màquines i tenim una sorpresa preparada: ens han d’ajudar a crear els cartells del nostre parc! Ha estat una experiència molt divertida i apassionant per a totes i tots!

Accediu a les fotos del projecte clicant a la imatge o aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>