Activitats La Galàxia

Hem realitzat moltes activitats relacionades amb diversitat de continguts….

RACONS DE LLENGUA.  A través de diferents jocs i propostes en petit grup el infants reforcen el coneixement del seu nom i de les lletres. Construeixen paraules, fan pràctiques de grafisme, relacionen objectes amb les seves paraules.  De forma lúdica fan un treball de llenguatge.

 

RACONS DE MATEMÀTIQUES.  A través de diferents jocs i propostes en petit grup el infants reforcen el coneixement del llenguatge matemàtic: coneixement de formes, reforç de la identificació dels nombres i el seu grafisme, seriacions.. A través dels jocs de taula aprenem a jugar en grup tot seguint unes normes de jocs i de respecte pels altres.

TALLER DE CARNAVAL AMB LES FAMÍLIES. Uns dies abans de carnaval hem realitzat tallers amb les famílies per crear i construir les disfresses que lluirem a la rua el divendres 1 de març.

PROJECTE OFICIS

CONSTRUÏM PONTS PER ALS BEEBOTS

JOC SIMBÒLIC

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>