Connectats amb la Marató de TV3

A la festa per LA MARATÓ, que vam celebrar el divendres 14 de desembre a l’escola, a més a més de recollir fons solidaris gràcies al sorteig de paneres, la venda de pastissos i roba i objectes de segona mà, hem gaudit d’allò més amb tots els jocs que han preparat les famílies voluntàries per a tots nosaltres. Amb un objectiu altruista integrem la participació activa de les famílies del centre.

Juntament amb la Fira per la Marató que vam fer el passat 1 de desembre a la plaça de l’església de Rubí, i gràcies a l’ajuda i col·laboració del nostre partner el CIM (UPC) i a l’Ateneu de Fabricació de Ciutat Meridiana, hem pogut recaptar aquest any un total de 825€.

En aquesta Fira vam tenir la presència del Director general de la Fundació CIM (UPC), el Sr. Felip Fenollosa, el director dels Màsters d’Automatització i Robòtica de la Fundació CIM, Sr. Francesc Sabaté i el Sr. Joan Vivancos Calvet enginyer mecànic i professor del Departament d’Enginyeria Mecànica ETSEIB – UPC per donar suport al nostre esdeveniment i aportar excel·lència a l’activitat.

Donem les gràcies al Partner, Comunitat Educativa i Participants per fer-ho possible. I a en Juan Vicente Rodríguez, responsable d’espais de fabricació digital, per facilitar-nos la impressora 3D i la formació de la seva utilització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>