Proposta d’activitats complementaries proposades per fer a casa.

Us adrecem un recull d’activitats que els/les vostres fills/es poden fer durant aquests dies, es tracta de propostes i orientacions diversificades  per a cada edat. Esperem que us puguin servir.

CICLE DE PETITS: 

Les tutores us recomanen activitats lligades amb el fet d’estar junts a casa: pintar, dibuixar, experimentar, ensenyar a jugar a jocs de taula,ajudar a les tasques de casa (cuinar, endreçar,..), fer manualitats, retallables,… Els alumnes de P5 tenen el llibre de lectura.

Departament Educació: Orientacions-centres-tancament-coronavirus 

On hi podeu trobar activitats i com organitzar el temps dels infants.

CICLE DE MITJANS

Departament Educació: Orientacions-centres-tancament-coronavirus  

On hi podeu trobar activitats i com organitzar el temps dels vostres fills.

1r i 2n: Lectura lliure, escriptura d’un diari, petits contes, llegir receptes de cuinar  i elaborar-les mesurant els ingredients, jocs de taula compartits amb la família, activitats de l’edu 365, manualitats i dibuixos

1r i 2n Matemàtiques: Des innovamat  també ens comuniquen que podeu descarregar la plataforma bmath per a casa i així practicar i consolidar de manera engrescadora les destreses matemàtiques! .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.innovamat.bmath

https://apps.apple.com/es/app/id1479835577

3r: Lectures, llibre viatger, comprensió lectora, repassar taules de multiplicar, acabar entrevista, repassar fulls de medi… activitats de l’edu 365.

3r Matemàtiques: Des innovamat  també ens comuniquen que podeu descarregar la plataforma bmath per a casa i així practicar i consolidar de manera engrescadora les destreses matemàtiques! .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.innovamat.bmath

https://apps.apple.com/es/app/id1479835577

English: Repassar el vocabulari treballat: números, accions …, Clothes- roba, mirar dibuixos en anglès, escoltar cançons …

CICLE DE GRANS

Departament Educació: Orientacions-centres-tancament-coronavirus  

On hi podeu trobar activitats i com organitzar el temps dels vostres fills.

4t: treball del llibre de lectura del 3r trimestre

4t Matemàtiques: Des innovamat  també ens comuniquen que podeu descarregar la plataforma bmath per a casa i així practicar i consolidar de manera engrescadora les destreses matemàtiques! .

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.innovamat.bmath

https://apps.apple.com/es/app/id1479835577

4t English: Repassar el vocabulari i estructures  gramaticals treballades, sobretot les hores, fer un rellotge… mirar dibuixos en anglès, escoltar cançons versió karaoke.

: Lectura de llibres en català i/o castellà, escriure sobre la vostra part preferida, escriure el vostre diari sobre aquestd dies. Fer activitats de llengua, mates i medi de l’edu 365 ( http://www.edu365.cat/primaria/ ) i la web de la motxilla ( http://www.ceip-diputacio.com/la%20motxilla.htm ) relacionat amb el treball de classe.

5è Matemàtiques: Des de la comissió Cangur s’ha pres la iniciativa de preparar un TeleCangur per poder practicar des de casa en aquests dies de confinament. S’aniran publicant grups de 10 problemes de 5è-6è.  També hi ha alguns problemes per als més petits.

5th English: Tiger Track unit4, EDU 365 anglès ( http://www.edu365.cat/primaria/angles/index.html )  i web de la montxilla anglès (http://www.ceip-diputacio.com/la%20motxilla.htm ) i  (Entrar al bloc d’anglès classroom ( https://blocs.xtec.cat/classroom/  per més informació i poder estar en contacte)

5è: Social science: Acabar dossier de Prehistory, fer índex i portada. Repassar contingut.

: lectura de llibres en català i/o castellà, diari personal i/o diari d’aquests dies, activitats competències bàsiques, activitats de llengua, mates i medi que hi ha a la web de la ( http://www.ceip-diputacio.com/la%20motxilla.htm )  relacionades amb el treballat a l’aula.

6è Matemàtiques: Des de la comissió Cangur s’ha pres la iniciativa de preparar un TeleCangur per poder practicar des de casa en aquests dies de confinament. S’aniran publicant grups de 10 problemes de 5è-6è.També hi ha alguns problemes per als més petits.

6è: Social science: fer dossier Europe Landforms ( portada i acabar les activitats) Edu365 Primària- medi social-World Geography, Kid’s corner i Juegos geográficos.

6th English: Tiger Track unit 4, EDU 365 anglès ( http://www.edu365.cat/primaria/angles/index.html )  i web de la montxilla anglès (http://www.ceip-diputacio.com/la%20motxilla.htm ) (Entrar al bloc d’anglès classroom  de cicle superior per més informació i poder estar en contacte  https://blocs.xtec.cat/classroom/)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>